Povestile lui Bibiguli

martie 22, 2009

RETETE DE POST-Budinca de spanac

Filed under: RETETE CULINARE — Etichete:, — bibiguli @ 5:43 am

BUDINCA DE SPANAC

200 g spanac,  1 albus,  10 g  unt,  sare,  50 ml  lapte,  5 g  faina.

Se amesteca faina cu putin lapte rece si se pune sa fiarba in laptele clocotit,  15-20 minute,  amestecand continuu ca sa nu se prinda de vas.  Se ia apoi de pe foc si se lasa sa se raceasca.  Spanacul spalat,  curatat,  fiert in apa cu sare 10 minte si apoi tocat se amesteca in sos impreuna cu albusul batut spuma.  Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si se coace la cuptor in baie-marina.

Usor digerabila, recomandata si copiilor peste 1 an.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: