Povestile lui Bibiguli

mai 24, 2009

SUPE-Supa de vin cu crutoane

Filed under: GASTRONOMIE INTERNATIONALA, RETETE CULINARE — Etichete: — bibiguli @ 6:29 am

SUPA DE VIN CU CRUTOANE                                                                                          1/4 l vin,  1/2 supa de carne limpede si foarte concentrata,  sare piper, aluna indiana,  1 galbenus de ou,  1/8 l smantana,  4 linguri de crutoane de paine.                                                                                                                  Se fierb legumele intregi cu carnea, se strecoara si peste supa limpede,  se adauga vinul,  smantana fecata cu galbenusul si le fierbem impreuna.  Doua felii de paine alba se taie cubulete si se prajesc in unt proaspat.  Crutoanele se adauga in supa la servire.

Consistenta si hiperproteica,  cu un gust rafinat,  nerecomandata in guta, reumatism articular,  boli renale.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: