Povestile lui Bibiguli

mai 25, 2009

SUPE-Supa de peste cu crutoane

Filed under: GASTRONOMIE INTERNATIONALA, RETETE CULINARE — Etichete:, — bibiguli @ 10:35 am

SUPA DE PESTE CU CRUTOANE                                                                                     1,5 l apa,  capul si coada unui crap,  150 g radacinoase,  50 g unt,  50 g faina,  1 galbenus,  1/8 l smantana,  sare,  piper,  nucsoara,  frunze de patrunjel.                                                                                                                   Capul si coada se fierb in apa.  Se strecoara supa de peste,  se adauga legumele taiate subtiri si calite in prealabil in  unt.  Carnea fiarta de peste se dezoseaza si se pune in supa.  Asezonam supa cu galbenusul frecat cu smantana si condimente.  Se serveste cu crutoane de paine.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un comentariu

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.