Povestile lui Bibiguli

decembrie 17, 2009

Preparate din porc-pastrama condimentata de porc

Se prepara din antricot sau pulpa de porc -mai tanar de 1 an.

Carnea se taie bucati de 8-10 cm latime si cel mult 3 cm grosime si se leaga cu sfoara.  Fiecare bucata se freaca bine cu un amestec de 20 g sare,  25 g usturoi pisat,  6 g boia,  0,5 g zahar  tos si 0,5 g silitra.  Cantitatile se socotesc pentru fiecare kg de carne.               (tratamente naturale pentru potenta)

Carnea se aseaza intr-un vas cu emailul intact sau vas de plastic,  peste carne se presara amestecul de condimente ramas.  Se tine astfel 3-4 zile dupa care se pune la fum cald pentru 2-3 ore.

Pastrama porc Pastrama porc

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: