Povestile lui Bibiguli

decembrie 18, 2009

Preparate din porc-pastrama tinuta la fum rece

Carnea de porc taiata in fasii de 8-10 mm se sareaza si se aseaza indesat intr-un vas.  Se tine astfel 3 zile.      (tratamente naturale pentru potenta)                                                                                                        Se prepara un amestec din piper,  usturoi,  coriandru si putina apa cu care se freaca bucatile de carne.  Se aseaza pe o planseta  aplecata pentru zvantare( trei zile).  Se presara cu boia dulce si se pune la fum rece 2 zile.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: