Povestile lui Bibiguli

decembrie 19, 2009

Pastrama de manzat

Filed under: GASTRONOMIE INTERNATIONALA, GASTRONOMIE ROMANEASCA, RETETE CULINARE — Etichete: — bibiguli @ 7:29 am

Se prepara din pulpa sau muschi de manzat ingrasat.

Carnea se taie fasii de 8-10 cm latime si 1-2 cm grosime.  Se leaga cu sfoari apoi se freaca cu urmatorul amestec:  25 g sare,  0,5 g silitra,  20 g boia semidulce( 10 g iute +10 g dulce),  5 g usturoi pisat si 1 g zahar tos.  Toate cantitatile se socotesc pentru 1 kg de carne.       (tratamente naturale pentru potenta)

Carnea se aseaza intr-un vas pentru sarare- se presara cu condimentele ramase de la frecatul bucatilor de carne-si se tine in vas 5 zile.

Dupa ce se curata carnea,  se da la fum cald,  2-3 ore,  in afumatoarea dinainte incalzita.

Pastrama de vita

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: