Povestile lui Bibiguli

decembrie 30, 2009

Preparate din peste-PASTRAV CU MIGDALE

Filed under: GASTRONOMIE INTERNATIONALA, RETETE CULINARE — Etichete:, — bibiguli @ 12:11 pm

4 pastravi,  100 g migdale,  sare,  piper,  lamaie, partunjel

Pestii intregi curatati,  spalati,  sarati,  piperati si stropiti cu lamaie,  se presara cu migdalele curatate si razuite.  Se frig la foc mic,   intr-un vas de teflon,  uns cu putin unt sau ulei de masline,  pana se rumenesc usor. Se servesc  cu felii de lamaie gratinate si cu partrunjel verde tocat.

dscf0969.JPG

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: