Povestile lui Bibiguli

februarie 3, 2010

Preparate din porc-purcel de lapte afumat

Purcelul de 3-4 saptamani,  dupa sacrificare se opareste si se curata,  se despica in doua si se curata de maruntaie.  Se elimina creierul,  maduvioara din sira spinarii si ochii .  Carnea stfel pregatita se freaca bine cu sare si dupa ce s-a patruns bine cu sare se desareaza si se afuma pana prinde o culoare roz deschis.

(tratament natural ejaculare precoce)

Inainte de consum se tine in apa,  se clateste,  se rade cu dosul cutitului si se fierbe sau frige pana devine crocant.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: