Povestile lui Bibiguli

martie 13, 2010

Retete de post-cornulete

Filed under: RETETE CULINARE — Etichete:, — bibiguli @ 11:49 am

2 cesti de ulei,  4 linguri de zahar,  250 g nuci dau migdale macinate,  zeama de la 1/2 lamaie,  1 lingurita de bicarbonat de amoniu,  1 kg de faina,  300 g zahar pudra.

Se amescteca bine zaharul cu uleiul si se adauga bicarbonatul si zeama de lamaie.  Se adauga nucile tocate marunt si faina-se obtine un aluat relativ moale.  Se modeleaza cornulete si se coc la foc potrivit.  Se scot din cuptor si se pudreaza cu zahar pudra.

Autor:  Garoafa Coman

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: