Povestile lui Bibiguli

martie 16, 2010

Preparate din peste-Dorada cu nuci

Filed under: GASTRONOMIE INTERNATIONALA, RETETE CULINARE — Etichete:, — bibiguli @ 7:33 am

700 g dorada regala,  150 g unt,  250 g nuci curatate/feliate,  1 pahar de vin Marsala,  2 linguri de smantana.

Se topeste untul intr-o tigaie teflon,  se rumeneste pe ambele parti un peste intreg-timp de 5 minute,  dupa care se scoate pestele.  In untul ramas se adauga smantana,  untul,  nucile si vinul si se lasa 3 minute pe foc.  Cand este gata sosul se toarna peste peste si se serveste fierbinte( nu este gustos rece sau reincalzit)

(tratament ejaculare precoce)

Se serveste cu vin tip Riesling usor frapat.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: