Povestile lui Bibiguli

martie 7, 2012

Preparate din peste-Somon la gratar cu naut si seminte de pin

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 8:02 am

 

4 portii
700 g de file de somon cu piele, 1 cutie de naut, 3 linguri de seminte de pin, 4 cepe mici( taiate in doua ), 1 lingura de frunze de rozmarin, 1/2 lamaie stoarsa, sare ,piper, ulei, 1 lingura de unt.

Se imparte fileul de somon in 4 bucati egale. Se presara sare si piper pe el, si se prajeste in ulei, timp de 3 minute pe fiecare parte, la foc potrivit. Se pastreaza la cald.
Se stoarce nautul de lichid si se prajeste 1-2 minute in uleiul ramas de la peste, impreuna cu semintele de pin, ceapa si rozmarin. Se toarna zeama de lamaie si se adauga treptat untul, amestecand, se asezoneaza cu sare si piper. Se serveste somonul cald cu cartofi fierti si amestecul de naut.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: