Povestile lui Bibiguli

martie 12, 2012

Preparate din peste-Somon cu branza si rosii la cuptor

Filed under: GASTRONOMIE INTERNATIONALA — bibiguli @ 9:47 am

 

700 g de file de somon, fara piele, 1/2 dovlecel feliat, 3 rosii feliate, 200 g de branza mozzarella feliata, 1 lingurita de coaja de lamaie( amestecata cu piper), 2 lingurite de sare, unt pentru ungerea formei.
Se taie fileul de somon in felii subtiri. Se aseaza intr-o forma rezistenta la flacara (presarand dupa fiecare strat sare, piper si coaja de lamaie) : feliile de rosii, de dovlecei, pestele , feliile de mozarella.
Coaceti pestele in centrul cuptorului, pana este patruns bine. Serviti cu cartofi natur sau paine.
Reteta finlandeza.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: