Povestile lui Bibiguli

Iunie 4, 2012

Cotlet de miel cu spanac

Filed under: Uncategorized — Etichete: — bibiguli @ 9:05 am

 

720 g cotlet de miel, 120 g mustar, 8 g cimbru, 16 g patrunjel, 320 g cartofi, 120 g smantana lichida, 120 ml lapte, 20 g usturoi, 8 g nucsoara, 250 g spanac, 30 g unt ( pentru 4 portii).

Carnea de miel se macereaza cu putin mustar, cimbru, sare, piper si patrunjel tocat. Apoi se introduce in cuptor si se gateste pentru 10 minute la 170 grade celsius.
Cartofii curatati si spalati taiati in 4 bucati, se fierb pe jumatate, in amestec de smantana lichida, lapte, usturoi, sare, piper, nucsoara. Cartofii sunt apoi asezati in tava si deasupra presaram cascaval ras. Se coc in cuptor la 170 de grade c timp de 25 minute.
Garnitura este spanac sotat in ulei de masline cu putin unt, sare piper si nucsoara ( separat in cratita).

Reteta: Le Gourmandin

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: