Povestile lui Bibiguli

August 27, 2012

Dovlecei cu omleta

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 4:43 am

 

250 g de dovlecei, 1 ceapa, 1 lingura de ulei, 4 oua, 4 linguri de lapte sau apa mnerala, sare, piper, nucsoara (muscat) 1 legatura de ceapa verde, 8 felii de paine.
Dovleceii se taie in felii, pe latime iar ceapa in mici cubulete. Se prajeste ceapa si dovleceii intr-o tigaie preincalzita, timp de 5 minute, pana se rumenesc usor. Batem ouale cu laptele sau apa minerala, condimentam si turnam peste dovlecei. Inchidem focul si lasam sa se intareasca omleta. Presaram deasupra ceapa verde si servim cu paine prajita.

Reteta Zepter, dr. E. Monarov

Recomandata ca mic dejun pentru persoanele fara probleme hepatice.

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: