Povestile lui Bibiguli

Noiembrie 16, 2012

Gulas de Seghedin

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 7:37 am

 

600 g ceafa de la porc, 250 g de ceapa, 2 catei de usturoi, 2 linguri de boia, sare, 500 g de varza nu prea acra, putin chimen, 125 ml de smantana.
Carnea se taie in bucati si se usuca in prosop. Taiem marunt ceapa si usturoiul. Fierbem carnea la foc mic, in suc propriu, intr-un vas cu capac. Adaugam ceapa si mai fierbem pana ce aceasta devine transparenta, adaugam usturoiul , sarea si boiaua. Se toaca varza, o scurgem de zeama si o adaugam peste carne, impreuna cu chimenul. Acoperim cu capac si fierbem inabusit, inca 40-50 mnute. Cand s-a fiert pe jumatate, se amesteca gulasul iar la sevire, adaugam smantana.

Reteta recomandata de Zepter, dr. E Monarov

 

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Creează un sit web gratuit sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: