Povestile lui Bibiguli

decembrie 16, 2012

Cordon bleu

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 4:28 pm

 

4 snitele( mari) din vitel, 4 felii de sunca de Praga, 4 felii de cascaval, sare , piper, ou, pesmet.

Pe fiecare felie de carne se aseaza cate o felie de sunca si una de cascaval. Se impatureste snitelul, se fixeaza cu o scobitoare, apoi se trece prin faina , ou, pesmet( ca un snitel). Se frige timp de 9-10 minute la foc mic, intorcand pe ambele parti.

Pentru reducerea numarului de calorii se poate frige fara: ou, faina, pesmet.

Recomandat de Zepter, dr. E. Monarov

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: