Povestile lui Bibiguli

decembrie 28, 2012

Pulpa de miel cu legume

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 6:11 am

 

750 g pulpa de miel, 500 g tomate, 2 vinete, 4 dovlecei, 1/4 l supa limpede, 1/8 l vin rosu, 4 cepe, 25 g verdeata, 1 lingura de mustar, 2 catei de usturoi, sare, piper, vegeta.

Se frige carnea de miel, adaugand cate putina supa si vin. Taiem ceapa in felii si zarzavatul in cuburi, se adauga in vasul cu carne si se continua fierberea pe foc foarte mic, inca 35 minute. La final se adauga rosiile taiate felii. Amestecam legumele, mustarul, usturoiul si punem carnea in mai multe straturi (alternand cu sosul de legume0. Vom mai fierbe inca 10 minute.
Se poate servi cu garnitura de varza.

Recomandata de Zepter , dr. E. Monarov

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: