Povestile lui Bibiguli

februarie 3, 2013

Salau umplut

Filed under: Uncategorized — Etichete: — bibiguli @ 3:28 pm

 

1 salau de 2 kg ( curatat ), 1 ceapa, 1 telina sarata, 1/2 chifla de paine, 1 ceasca de lapte caldut, 100 g de migdale rase, nuci, putina ceapa verde , 1 galbenus, 2 linguri de suc de lamaie, sare , nuca de India rasa, supa de peste.

Ceapa curatata si tocata marunt , se amesteca cu telina rasa si sarata si cu piperul macinat. Cu acest amestec se freaca pestele si la interior si la exterior. Se acopera pestele cu folie de aluminiu si se lasa deoparte. Se amesteca chifla muiata in lapte cu migdale, nuci, galbenus, ceapa verde si cu sucul de lamaie. Se condimenteaza cu piper, sare, nuca de India.Se umple burta salaului cu aceasta pasta si se prinde cu scobitori. Supa de peste se toarna in vasul de fiert peste, iar salaul se pune in sita pentru fierbere a pestelui , care patrunde in vas. Acoperim vasul cu capacul si il fierbem in total 20 minute ( la foc mic ).

Recomandata de Zepter.

Carnea de peste alb, este extrem de usor digerabila de aceea este recomandata in toate bolile de stomac sau ficat.

DiscretFarma

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: