Povestile lui Bibiguli

aprilie 24, 2013

Pilaf cu legume

Filed under: Uncategorized — Etichete: — bibiguli @ 8:35 am

 

50 g de orez crud, 30 g de morcovi, 20 g de telina, 20 g de patrunjel radacina, 10 ml de ulei, 30 g suc de rosii, sare , verdeata tocata.

Se fierb legumele in apa cu sare. Se scot din supa si se pune orezul in supa de legume (de preferat in cuptor ). Se serveste ca garnitura la friptura de peste, carne de pasare, snitel de soia.
Sarea va fi exclusa in hipertensiunea arteriala, afectiuni renale cu retentie de sare, ciroze hepatice decompensate.

Calorii 282, proteine 4 g, glucide 44 g, lipide 10 g.

Autori doctorii Maria si Eugen Moța
Recomandare: diabet

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: