Povestile lui Bibiguli

iulie 6, 2013

Crap polonez

Filed under: Uncategorized — Etichete: — bibiguli @ 3:19 pm

 

1 si 1/2 kg de crap, 2 cepe, 2 morcovi, 1/2 telina, 1 legatura de patrunjel, 4 boabe de piper, putin mustar, 2 cuisoare, 1 frunza de dafin, coaja de la 1 lamaie.

Sosul : 1/2 l de bere, 1 lingura de otet de vin, 50 g de stafide, 50 g de migdale curatate si rase.
Curatam crapul si il taiem in bucati mari apoi il fierbem cu bucati mari de ceapa, morcovi, telina, patrunjel. Fierberea are loc la foc mic, timp de 25 minute. La final scoatem pestele si il punem pe o tava. Facem un sos din zeama de peste si bere si il condimentam cu otet dn vin, stafide si migdale si il mai fierbem putin.
Reteta de la Zepter.
Recomandare:  DiscretFarma

 foto  :  restaurantdelux

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: