Povestile lui Bibiguli

iulie 14, 2013

Curcan gatit englezeste

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 4:49 am

1 curcan, 60 g de faina, 60 g de unt, 1/4 l de smantana, 1/2 cuie de sparanghel (conserva), patrunjel, sare, piper, 500 g de telina, 800 g de morcovi, suc de lamaie, 1 galbenus, 200 g de mazare tanara.
Curcanul se spala si se sareaza pe interior si exterior, aoi se presara cu piper si se fierbe in apa calda, timp de 60 minute , la foc mic. Intimpul fierberii se adauga telina si morcovii. se scoate curcanul din supa si se strecoara supa. In untul fierbinte, se amesteca faina si se toarna supa. si sucul de lamaie si se fierbe putin. In sosul dat jos de pe foc se adauga oul si smantana. Impodobim curcanul cu morcovi, telina, sparanghel si mazare si sos si se serveste cu crochete de cartofi.
Reteta Zepter.
Carnea slaba de curcan, fara piele, gatita la cuptor, are cea mai mica cantitate de grasimi saturate sau colesterol dintre toate tipurile de carne, incluzand carnea de pui, porc sau vita.

Reteta Zepter

Editor:  DiscretFarma

 

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: