Povestile lui Bibiguli

iulie 23, 2013

Piept de curcan cu sos de rosii si ciuperci

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 2:00 pm

 

500 g snitele de curcan, 2 cepe, 2 linguri de ulei, 2 bucati de praz, 500 g de ciuperci, 1/8 l de supa, 3 linguri de sos de soia, 250 g rosii, 1 legatura de patrunjel, 2 linguri de smantana.
Se taie ceapa marunt , iar carnea de curcan in bucatele. Frigem carnea apoi adaugam ceapa. Urmeaza sa adaugam prazul si ciupercile taiate si mai fierbem inabusit inca 10 minute. Turnam supa si punem condimentele. Adaugam rosiile taiate in felii si amestecam smantana. La final garnisim cu patrunjel verde tocat.
Reteta Zepter.
Editor: DiscretFarma

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: