Povestile lui Bibiguli

iulie 25, 2013

Rata pe mazare

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 5:52 am

 

1 rata tanara, 2 cepe, 250 g slanina, 1 lingura de faina, 1 kg de mazare, sare, piper, ulei, patrunjel.
Slanina si ceapa se calesc impreuna. Se adauga rata si se rumeneste pe toate partile. Se scoate rata si o tavalim prin faina, o frigem separat si turnam peste ea 500 ml apa. Adaugam sare, piper si patrunjel si fierbem. Se adauga mazarea cruda peste rata si mai fierbem 30 minute.

Reteta de la Zepter.

– Vitamine: retinol, niacina, acid ascorbic, tocoferol, tiamina, riboflavina si piridoxina.
– Minerale: fier, zinc si potasiu.

Ce proprietati terapeutice are carnea de rata?
– In ceea ce priveste proprietatile nutritive, carnea de rata , este similara uleiului de masline.(Diva Hair)

Editor:  DiscretFarma

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: