Povestile lui Bibiguli

august 4, 2013

Friptura din gasca afumata

Filed under: Uncategorized — Etichete: — bibiguli @ 6:36 am

 

1 gasca afumata de circa 1,25 kg, 600 g varza rosie, 80 g mere, 80 g cartofi, 1 ceapa, chimion, otet, sare.
Gasca afumata se taie in bucati, se presara cu chimion, se pune impreuna cu ceapa tocata marunt si se frige inabusit in suc propriu. Varza taiata subtire (ca taieteii) si cartofii curatati de coaja si dati pe razatoare precum si merele rase se amesteca cu carnea. Condimentam cu putin otet si frigem in continuare pana este gata. Se serveste cu galusti din franzela (felii de franzela inmuiate in lapte si ou si apoi prajite) sau cu galusti din felii de cartofi.
Reteta de la Zepter.

In timpul procesului de afumare carnea de gasca pierde un procent semnificativ de grasime. Totusi cei cu afectiuni ale stomacului vor evita produsele afumate.

Editor: DiscretFarma

  Foto:Laura Sava

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: