Povestile lui Bibiguli

august 15, 2013

File din piept de pui cu sos de portocale

Filed under: Uncategorized — Etichete:, , — bibiguli @ 1:49 pm

 

300 g piept de pui, 500 g morcovi, 300 g mazare, 80 g orez, 4 portocale, 2 linguri de smantana acrisoara, sare, piper, lamaie.

Se fierbe orezul. Separat se fierb morcovii rondele cu mazarea circa 25 minute. Feliile de piept de pui se frig rumenit. Se scot feliile de piept si se amesteca sucul de la portocale cu smantana cu sucul de la friptura, sare, piper, putin suc de lamaie. Se adauga carnea in sos si se incalzeste putin. Se serveste cu garnitura de orez, morcov si mazare.

Reteta de la Zepter.

Carnea de pui alaturi de pestele alb, legume,   fructe, toate preparate dietetic sunt recomandate in dislipidemii, hipertensiune, ateroscleroza.

Pui cu sos de portocale

foto  :  Lidl.ro

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: