Povestile lui Bibiguli

octombrie 29, 2013

Meniu hepatita cronica si ciroza hepatica

Filed under: Uncategorized — Etichete: — bibiguli @ 5:19 am

 

2) Meniu de iarna

7,00- 2-3 chiftelute, gem, franzela prajita, ceai de macese
10,00- branza de vaci cu sfecla coapta, paine prajita.
13,00- pilaf de pasare, mere umplute cu marmelada de caise
16,00- suc de morcovi
19,00 – macaroane cu carne, iaurt
21,00- un mar ras.

Chiftelute la gratar

100 g carne de vita, 1 felie de franzela, 1 lingurita de orez fiert, 1/4 albus de ou, verdeata , putina sare, 1 lingurita de suc de ceapa.
Se da carnea cruda prin masina de tocat de 2-3 ori , impreuna cu felia de paine inmuiata si stoarsa, apoi se amesteca cu orezul fiert, albusul si sucul de ceapa. Se formeaza chiftele mai mari, usor turtite care se fierb in aburi 30-40 minuteapoi se frig pe gratar pe ambele parti. Se servesc cu diferite garnituri si salate.

Bolnavii de ficat nu gatesc cu ceapa ci numai cu suc de ceapa !

Macaroane cu carne

75 g de macaroane, 75 g de carne fiarta(Vaca, vitel0, 20 ml ulei, sare, 2 linguri de suc de rosii.
Macaroanele fierte se amesteca cu carnea tocata, uleiul si sucul de rosii.

Autor retete Rozalia Muresan

Editor :  FlorariaFranceza.ro

 ceai de macese

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: