Povestile lui Bibiguli

noiembrie 26, 2013

Preparate din peste-Chiftelute de peste cu cartofi fierti si unt

Filed under: Uncategorized — Etichete: — bibiguli @ 10:36 am

150 g carne de peste fiarta (salau, cod, merluciu, pangasus ), 1 felie de franzela, 1 lingurita de orez fiert, 1/4 ou, sare, 2 cartofi, 10 g de unt, verdeata, 2 felii de sfecla, 1/2 rosie.
Carnea de peste se curata de oase si se da prin masina de tocat, impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, Se amesteca apoi cu orezul fiert, oul si sarea, pana se omogenizeaza. se formeaza chiftelute mici care se fierb in aburi, timp de 15-20 minute, apoi se presara cu unt si verdeata. Se servesc cu felii de cartofi fierti, sfecla fiarta si rosii .
Autor Rozalia Muresan
Recomandare: hepatita cronica, ciroza, colita, ulcer, gastrite.

 foto :  mixtopia.ro

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: