Povestile lui Bibiguli

noiembrie 28, 2013

Preparate din peste-Sufleu

Filed under: Uncategorized — Etichete:, , — bibiguli @ 8:49 am

 

1 ou, 100 g peste (cod, salau, merluciu), 2 lingurite de unt, 2 lingurite de faina, 5 linguri de lapte, 2 felii de lamaie, sare.

Pestele, se dezoseaza, se curata de piele si se taie in bucati mici. Din unt, faina si lapte se prepara prin fierbere un sos alb. Se amesteca sosul, galbenusul, sare, zeama de lamaie, pestele si albusul batut . Se pune compozitia intr-o tava , unsa cu putin unt si se fierbe la cuptor, la bain-marie, timp de 40 minute.
Autor reteta: Rozalia Muresanu

Produs dietetic, recomandat in : convalescenta dupa hepatita epidemica, hepatita cronica, ciroza.

Sufleu cu salau foto:  bucataras.ro

 

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: