Povestile lui Bibiguli

ianuarie 1, 2014

Meniuri in hepatita cronica si ciroza hepatica

Filed under: Uncategorized — Etichete:, — bibiguli @ 2:46 pm

 

Meniul de iarna nr. 5

7,00 – lapte,gem, paine
10,00 – Cartofi copti umpluti cu sunca presata
13,00 – bors cu fainoase; musaca de carne cu pireu de cartofi; gris cu fructe din compot
16,00 – Suc de mere
19,00 – perisoare dietetice cu pireu de cartofi si salata de sfecla; compot
21,00 – doua linguri de branza de vaci

Cartofi copti umpluti cu sunca presata : 2 cartofi, 5 g unt, 1 felie de sunca presata. Cartofii copti in coaja, se scobesc de o parte din miez si se umplu cu amestecul de sunca, cartof si unt.

Musaca de carne cu piureu de cartofi : 300 g cartofi, 100 g carne, verdeata, cimbru, 2 linguri de lapte, 20 g unt, sare, 100 ml sos tomat dietetic.
Se toaca carnea si se amesteca cu verdeata si cimbru, cartofii curatati se fierb in apa si se amesteca cu unt si lapte. Se aseaza straturi alternative de piureu si carne tocata, Se coace la cuptor si se serveste fierbinte cu sos de rosii.

Se gateste fara ceapa doar cu suc de ceapa> Sunt interzise condimentele iuti, mustarul, otetul , cafeaua, cacao, bauturile alcoolice si fumatul.
Aviz medical.
Autor: Rozalia Muresanu( preluare)

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: