Povestile lui Bibiguli

ianuarie 10, 2014

Porumbei a la franciscana

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 3:50 pm

 

2 porumbei, ficateii, inima si pipotele porumbeilor, 4 oua, 2 linguri de jaleș taiat marunt, 4 felii de paine alba, sare, piper. Porumbeii se curata si li se indeparteaza pielea, de la gat pana la pulpe. Din maruntaiele tocate, oua, paine taiata in cubulete, jales, patrunjel, facem un sos, il condimentam cu piper si sare si-l turnam in vas. Aripioarele se leaga in x pe spatele pasarii si infigem porumbeii in bete pentru frigare. Se frig porumbeii pe toate partile ca sa se rumeneasca. Dupa rumenire se mai frig inca 15 minute, la foc mic, cu vasul acoperit. Sosul din maruntaie, care a fost sub porumbei, se condimenteaza si se toarna deasupra.

Continut scazut de grasimi.
Reteta de la Zepter, autor, dr. E. Monarov (preluare)

 

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: