Povestile lui Bibiguli

ianuarie 13, 2014

Preparate din vanat-Potarniche cu risotto

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 8:19 am

 

1 potarniche, 1 ceapa, 1 ceasca de orez, sare, piper.
Se curata pasarea, se spala, se scot maruntaie si se pun la fript atat pasarea, cat si maruntaiele. Se rumenesc si se scot mai intai maruntaiele. Peste potarniche se toarna ceapa si se frige putin, apoi adaugam orezul si apa necesara sa acoperim orezul. Potarnichea se serveste cu garnitura de orez.

Reteta de la Zepter, dr. E. Monarov.

Carnea de potarniche este bogata in fier si total lipsita de grasimi

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: