Povestile lui Bibiguli

februarie 17, 2014

Iepure cu sos de sardele

Filed under: Uncategorized — Etichete: — bibiguli @ 8:40 am

 

1 iepure, 1/2 pahar de vin alb, 2 catei de usturoi, supa, salvie, rozmarin, sare, otet, 2 sardele din conserva
Se taie iepurele in bucati si se frige in vasul Zepter, conform principiului general de frigere. Dupa ce carnea este rumenita, se adauga vinul si se mai fierbe pana ce lichidul incepe sa clocotesca. Acum adaugam usturoi, rozmarin, supa si amestecam cu grija. Condimentam cu sare si piper si fierbem acoperit, inca 1 ora.
Cand carnea este gatita se scoate si se tine la cald.
Restul de sos se pune intr-un vas mai mic, adaugam sardelele zdrobite si putin otet si fierbem la foc mic. Amestecam sosul timp de 3 minute. Sosul cald se toarna peste iepure si se serveste.
Reteta de la Zepter, dr. E. Monarov.
Continut scazut de grasimi.

Iepure cu măsline negre, rozmarin şi pătrunjel foto :  restaurantdelux.ro

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: