Povestile lui Bibiguli

februarie 28, 2014

Carne de miel cu legume

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 3:00 pm

 

750 g carne de miel, 1/2 kg cartofi, 1 kg de varza, 1/2 kg rosii, 200 g morcovi, 2 cepe mari (bolnavii de ficat vor folosi 2 linguri de suc de ceapa ), ulei, sare, piper (exclus in boli digestive), chimion.
Intr-un bol de inox, se frige carnea de miel si ceapa taiata bucati, conform principiului general de frigere. Micsoram focul si adaugam rosiile taiate marunt, morcovii si varza. Peste 5 minute adaugam cartofii cubulete si ardei taiati julien. Se adauga condimentele si apa rece. Lasam sa fiarba cu capac 10 minute, apoi facem focul mic si mai fierbem inabusit, inca 40 minute.
Reteta de la Zepter.

Carnea de miel este bogată în proteine de calitate, conţine toţi cei opt aminoacizi esenţiali, aduce vitamine din grupul B, zinc şi fier. ( Sursa: Unica.ro)

Mâncare turcească de miel cu legume imaginecevabun.ro

 

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: