Povestile lui Bibiguli

aprilie 3, 2014

Castron bosniac preparat cu trei feluri de carne

Filed under: GASTRONOMIE INTERNATIONALA — bibiguli @ 7:31 am

1/2 kg carne de porc, 1/2 kg carne de vita, 1/2 kg carne de miel, 100 g morcovi, 100 g ardei grasi verzi, 300 g cartofi, 250 g fasole verde, 1 gulie mica, 2 cepe, 1 radacina de patrunjel, sare, piper, cuisoare, foaie de dafin, boia iute si 150 ml vin.
Vom taia carnea si legumele in bucati . Se aseaza intr-un castron din inox, un rand de zarzavat si apoi un rand de carne condimentata si se repeta operatia . Se amesteca vinul, boiaua si foile de dafin si se adauga impreuna cu apa ca sa acopere 1/2 din compozitie. Se fierbe cu capac timp de 50 minute, la foc mic.

Reteta de la Zepter, dr E. Monarov

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: