Povestile lui Bibiguli

aprilie 14, 2014

Carne de vitel cu sos de ciuperci

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 2:46 pm

 

850 g carne de vitel, 250 g ciuperci, 200 g slanina uscata, 4 rosii, 4 ardei verzi, 4 cartofi, 2 vinete, 1 gulie, 2 cepe, 3 catei de usturoi, 3/4 l vin negru, foi de dafin, sare, piper, patrunjel.
Frigem in vasul Zepter slanina si ceapa taiata in bucatele. Carnea o taiem in cubulete,   iar zarzavaturile si ciupercile in fasii si felii. Asezam in castronul Zepter pe rand, zarzavaturile si carnea, presaram patrunjelul tocat si condimentele. Turnam vinul si apa ca sa ajunga pana la jumatatea vasului. Punem capacul si fierbem 10 minute. Micsoram focul si mai fierbem cu capac, inca 50 minute.
Reteta de la Zepter, Dr E. Monarov

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: