Povestile lui Bibiguli

mai 5, 2014

Sosurile

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 8:55 am

 

Sosurile se prepara cu putina faina ca sa nu devina prea dense. Faina care se adauga se amesteca pentru inceput cu apa rece si apoi se toarna in sosul care fierbe.
Sosurile albe (bechamel, sosul de hrean si branza , sosul olandez sau sosul maltez), se gatesc cel mai bine cu unt in timp ce sosurile de culoare inchisa se pot gati cu orice fel de grasime.

Sursa : Retete de la Zepter, dr. E. Monarov.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: