Povestile lui Bibiguli

mai 9, 2014

Sosul Zepter

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 2:45 pm

 

Sosului de carne ce ramane in vasul in care se face friptura, pentru a deveni mai cremoas, i se adauga 1/8 l de smantana, sare si piper.
Se adauga estetic sosul in cantitati mici , alaturi de carne si garnitura de legume. Cand se serveste, se ia cu furculita carnea/leguma si se combina cu sos.

Reteta de la Zepter, dr. Monarov.
Sosurile de carne nu sunt recomandate in gastrite, ulcer, guta.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: