Povestile lui Bibiguli

mai 14, 2014

Sos de carne -Bolognese

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 5:54 am

 

1/2 kg rosii, 200 g ciuperci, 1 morcov, 1 legatura de patrunjel, 2 cepe, 400 g carne tocata (vitel ), 50 g slanina cruda, 100 g carnati uscati, sare, piper, zahar, magheran, unt, busuioc verde drept condiment.
Se incalzeste cratita din inox (Zepter) si se frige slanina taiata marunt , circa 2-3 minute. Dupa aceea, adaugam ceapa taiata marunt, morcovul, telina si patrunjelul , ambele taiate marunt, si mai frigem 2 minute. Urmeaza sa adaugam carnea tocata si carnatulsi, la aceeasi temperatura frigem cu capac, pana sunt gata. Urmeaza sa adaugam rosiile si ciupercile taiate si mai fierbem cu capac inca 20 minute. Busuiocul se adauga crud si tocat la servirea sosului.

Acest sos se serveste cu spaghetti fierte” al dente”.

Sursa: Retete de la Zepter, dr. E. Monarov

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: