Povestile lui Bibiguli

mai 22, 2014

Sos alb

Filed under: GASTRONOMIE INTERNATIONALA — bibiguli @ 8:37 am

100 g faina, 100 g unt, 100 ml lapte, sare, piper, 1 lingura cu cascaval razuit.
Se topeste untul , adaugam faina si apoi laptele fierbinte si amestecam pana nu mai raman cocoloase. Apoi fierbem amestecul timp de 3-5 minute, conform principiului general Zepter.
Daca sosul alb se serveste cu legume fierte, atunci se adauga in sosul cald si cascavalul ras.

Reteta Zepter, dr E. Monarov

Sos usor digerabil, va fi folosit cu prudenta de catre diabetici si de catre cei cu hipercolesterolemie.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: