Povestile lui Bibiguli

ianuarie 14, 2015

Omleta cu ficat

Filed under: GASTRONOMIE INTERNATIONALA — Etichete: — bibiguli @ 8:11 am

5 oua, 2 ficati de pasare, 2 linguri de smantana, 100 g unt, 1 dl de vin alb, sare piper.
Se bat ouale, se adauga smantana, sarea si piperul. Se prajesc in putin unt ficatii taiati in felii subtiri. Se adauga vinul, sarea si piperul si se lasa la foc foarte mic timp de 5 minute. In acest timp se coace omleta si se rastoarna pe o farfurie calda. Se pune soteul de ficat la mijloc si se impatureste in doua. Se presara cu patrunjel verde tocat.

Autor Petrescu Valeria

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: