Povestile lui Bibiguli

Mai 28, 2015

Piept de pui cu lamaie si miere

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 2:30 pm

4 portii; continut scazut de grasimi
4 piepti de pui fara os si pielita, 2 linguri de ulei, 1 lamaie mare, 1 lingura de cimbru uscat, 2 linguri de miere, sare, pipar.
1. Incinge gratarul. Unge pieptii de pui cu ulei apoi condimenteaza-i cu sare si piper. Frige bucatile de carne 10 minute pe gratarul incins.
2. Pune pieptii de pui in tava , cu partea pe care s-au fript in sus. Pune cate o felie de lamaie pe fiecare piept de pui. presara cimbrul, mai adauga putina sare si piper si adauga mierea. Stoarce restul de lamaie peste pui si adauga 10 linguri de apa. Da tava la cuptorul incins la 180 grade, pentru 15-20 de minute.
Serveste puiul cu sos de lamaie si miere si cu garnitura de cartofi fierti sau orez fiert.
Sursa revista” Good Food „

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: