Povestile lui Bibiguli

Mai 31, 2015

Somon picant cu piure de cartofi

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 5:44 am

1 kg de cartofi curatati si taiati cubulete, 1 pahar 150-200 g de iaurt grecesc, 4 fileuri de somon, 1 lingura cu unt, 1/2 boia iute, 1 legatura de patrunjel, 5 linguri de lapte, sare, piper, 4 rosii la gratar pentru servit.
1. Fierbe cartofii in apa cu sare timp de 15-20 minute. Incinge fratarul si unge fileurile de somon cu 4 linguri de iaurt si condimenteaza cu sare si piper. Frige somonul pe gratar timp de 10 minute, asezat cu pielea in jos.
2. Scurge cartofii de apa si pune-i la loc in oala. Adauga iaurtul ramas, untul, boiaua, laptele si patrunjelul tocat, amesteca cu mixerul.
Serveste somonul cald cu piureu cal si rosii coapte calde.
Sursa: Good Food, Romania

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: