Povestile lui Bibiguli

octombrie 11, 2015

Perisoare dietetice (1 portie )

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 12:12 pm

150 g carne, 1 lingurita de orez, 1/4 albus , sare
Se da carnea prin masina de tocat si se inmoaie cu o l apa calda. Se amesteca albusul batut spuma, sarea si orezul spalat. Se formeaza perisoare de marimea unor nuci, care se fierb fie direct in apa clocotita, fie in aburi, timp de 30-40 minute. Se servesc calde sau reci, asociate cu diferite garnituri, salate sau sosuri.
Autor: Rozalia Muresan
Recomandare: dieta in convalescenta dupa hepatita, dupa extirparea fierii, in hepatita cronica sau ciroza hepatica.
Avizul nutritionistului.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: