Povestile lui Bibiguli

octombrie 25, 2015

Cartofi copti umpluti cu sunca

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 2:53 pm

2 cartofi, 5 g de unt, 1 felie de sunca presata.
Se coc cartofii, se lasa in coaja, se scoate o parte din miez si se umplu cu sunca tocata, amestecata cu miezul de cartof ce a fost extras si cu unt. Se servesc calzi.

Avizul dieteticianului.

Se recomanda in regimul alimentar al convalescentilor dupa hepatita epidemica, bolnavilor cu hepatita cronica sau ciroza hepatica.
Sursa: „300 retete culinare pentru bolnavii de ficat”, editura Ceres, Bucuresti, 1975. Autor Rozalia Muresanu

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: