Povestile lui Bibiguli

ianuarie 2, 2016

Fasole verde cu rosii-1 portie

Filed under: dieta in afectiuni hepatice, Uncategorized — bibiguli @ 8:47 am

200 g fasole verde frageda, 15 ml ulei, 2 rosii, sare, marar verde, 2 lingurite de smantana.
Fasolea verde curatata si spalata, se fierbe in apa cu sare, pana se inmoaie, apoi se scurge. Se pune intr-un vas fasolea impreuna cu rosiile curatate de pielita si taiate, se adauga putina apa, uleiul si verdeata si se lasa sa scada apa timp de 5-10 minute.
Se serveste cu smantana deasupra.
Autor Rozalia Muresanu.
Recomandare: convalescenta dupa hepatita epidemica, hepatita cronica, ciroza, steatoza hepatica.
Avizul medicului curant.

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: