Povestile lui Bibiguli

ianuarie 5, 2016

Taitei cu lapte

Filed under: dieta in afectiuni hepatice, Uncategorized — bibiguli @ 7:56 am

80 g faina, 1/2 ou, 1 pahar de lapte, sare
Din faina, ou si putina apa, se prepara un aluat de o consistenta mai tare, care se frămantă pe masa. Cand aluatul este neted si nu se mai lipeste de mana, se intinde o foaie subtire, care se lasa apoi sa se usuce putin . Se ruleaza apoi foaia si se taie in fasii foarte subtiri. Se pot fierbe direct in lapte sau in apa cu sare, dupa care se servesc cu lapte cald.
Autor: Rozalia Muresanu
Recomandat in : convalescenta dupa hepatita infectioasa, hepatita cronica, steatoza hepatica, ciroza; fara diabet
Aviz medical.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: