Povestile lui Bibiguli

ianuarie 6, 2016

Taitei cu sunca

Filed under: dieta in afectiuni hepatice, Uncategorized — bibiguli @ 2:19 pm

 

80g taitei de casa sau din comert, 1 felie de sunca, 10 g unt, sare.
Se folosesc taitei lati de 1 cm, se fierb in apa cu sare, se scurg de apa , se amesteca cu unt si cu sunca tocata.

Autor: Rozalia Muresanu.

Recomandare: boli hepatice si biliare, fara diabet.
Aviz medical.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: