Povestile lui Bibiguli

ianuarie 29, 2016

Coltunasi cu branza/spanac/carne

Filed under: dieta in afectiuni hepatice, Uncategorized — bibiguli @ 8:01 am

1 portie
80 g faina, 1 ou, 50 g branza de vaci, 10 g unt, sare, 2 linguri de smantana.
Din faina, 1/2 ou si putina apa se prepara o foaie , de o consistenta mai moale decat cea de taitei. Se taie in patrate si se umplu cu branza de vaci frecata cu restul de ou. Se indoaie ca sa aiba forma unui triunghi, se preseaza pe margini cu degetele si se fierb in apa cu sare, ca si taiteii. Se scurg si se servesc cu unt si smantana.
Recomandare : convalescenta dupa hepatita, steatoza hepatica, hepatita cronica, ciroza, dupa operatia de indepartare a colecistului.
Autor : Rozalia Muresanu
Avizul medicului curant.
Branza poate fi inlocuita cu spanac fiert si tocat sau cu carne de vita/pui, fiarta si tocata fin .

Reclame

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: