Povestile lui Bibiguli

Mai 30, 2016

Aluat de clatite

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 8:01 am

2 oua, 500 ml lapte, 200 g faina, 1 lingura de ulei, 1 lingura de zahar, sare.
Su pune faina intr-un castron cu zaharul si cu un varf de cutit de sare. Se face la mijloc o adancitura ci care se sparg ouale si se pun 250 ml lapte. Se amesteca pana se obtine o pasta compacta. Se adauga restul de lapte si uleiul Se amesteca . Se lasa la frigider timp de 2 ore. Albusurile batute spuma se pot adauga la sfarsit. In acest caz aluatul nu se mai pune la frigider.
Autor ,  chef Petrescu Valeria

Anunțuri

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: