Povestile lui Bibiguli

ianuarie 19, 2018

Ghidul utilizarii carnii de vita/porc/miel

Filed under: Uncategorized — bibiguli @ 5:32 pm

http://bucatarul.tv/trebuie-sa-stiti-acest-lucru-ghid-complet-al-carnii-de-vita-porc-si-miel/

Recomandare; carnea rosie se consuma rar si in cantitati rezonalibe, adica o portie are suprafata palmei si grosimea unui deget. Dieta mediteraneana recomanda carnea rosie sa fie consumata  o singura data pe luna. In rest , se consuma de 2-3 opri pe saptamana peste  si fructe de mare,oua, lactate , multe legume crude si fructe crude. O data la 7 zile se poate consuma pui sau curcan. La gatit se foloseste uleiul de masline iar painea este de tip Graham si se poate consuma 1 pahar de vin rosu  la o singura  masa.

Lasă un comentariu »

Niciun comentariu până acum.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Blog la WordPress.com.

%d blogeri au apreciat asta: